0 ks 0.00 €

 

RASTLINNÉ ZLOŽKY v kozmetike ABSOLUTE CARE

a

ich blahodárne účinky na pleť

 

Rastlinné zložky sa používajú v kozmetických prípravkov ako napr. pleťových krémov, géloch, sérach ako aj v telových maslách. 

Každá rastlinná zložka má svoje jedinečné vlastnosti a pozitívne účinky na našu pokožku. Ich využitie je pestré. Rastlinné zložky v kozmetike sa používa na hydratáciu, zvláčnenie pokožky, na minimalizáciu a predchádzanie vrások ako aj boj s akné. Viac o jednotlivých zložkách a ich účinkoch si môžete prečítať v tomto článku: 

 

 

 

Jablkové kmeňové bunky - PhytoCellTec™

Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract 

extrakt z jablkových kmeňových buniek PhytoCellTec™

 

 

Švajčiarske jablkové kmeňové bunky PhytoCellTec™ , ktoré chránia pleť pred starnutím, UV žiarením, stimulujú, vyživujú a predlžujú životnosť pleťových buniek.  Sú úžasným antioxidantom. Uskutočnené štúdie dokazujú viditeľné zníženie hľbky vrások a oddialenia starnutia.

 

 

Mandľový olej

Prunus Amydgalus Dulcis Oil

mandľový olej

 

 

 Mandľový olej pleť regeneruje a upokojuje. Je skvelým pomocníkom pri suchej a citlivej pokožke. Je bohatý na vitamíny a minerály ako vitamín E, vápnik, dráslik a horčík. Vitamín E sa označuje ako "vitamín mladosti". Pôsobí ako prevencia pred tvorbou vrások, omladzuje a vypína našu pleť a  prinavracuje potrebnú elasticitu.

 

 

 

 Aloe Vera

 

Aloe Barbadensis Leaf Juice 

aloe vera

 

 

 Aloe vera je zdrojom vitality vďaka veľkému množstvu vitamínov, minerálov a iných dôležitých aktívnych látok.  Medzi jej blahodárne účinky na pleť patria: Vyživuje našu pleť, podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, regneruje porušené tkanivá  a napomáha udržať našu pleť zdravú. Má čistiace a upokojujúce účinky.

 

 

 

Jojóbový olej

 

Simmondsia Chinensis Seed Oil

jojobový olej

 

 

Jojobový olej je bohatý na vitamín E, ktorý chráni kožné bunky. Je vhodný pre všetky typy pleti, hlavne na aknóznu pleť, vďaka svojim protizápalovým účinkom. Má prirodzený ochranný UV filter 3-4. Ľahko sa vstrebáva do pokožky, má perfektnú schopnosť udržovať prirodzenú vlhkosť našej pokožky. Ďalšou výhodou používania je regenerácie pleti a vyhladenie drobných vrások.  

 

 

 

Plukentia Volubilis Seed Oil - Sacha Inchi Olej

 

Plukenetia Volubilis Seed Oil 

sacha inchi olej

 

Sacha Inchi je rastlina z peruánskej Amazónie. Plody má v tvare hviezdy, ktoré sú bohaté na antioxidanty, vitamíny A a E a jód. Olej Sacha Inchi je najbohatším zdrojom Omega kyselín, spomaľuje procesy starnutia pokožky, udržiava našu pokožku zdravú a peknú. Pomáha pri liečbe ekzémov. 

 

 

 

 

 

 

Šalviový olej

 

Clary (Salvia Sclarea) Oil

šalviový olej

 

 

Šalvia je priam nabitá vápnikom a vitamínom A, ktorý chráni pred voľnými radikálmi, obnovuje bunky pleti a minimalizuje a spomaľuje výskyt vrások. Má skvelé tonizujúce účinky na mastnú pleť. Má protizápalové a antiseptické účinky, vďaka ktorým hojí akné a zmierňuje symptómy psoriazy a ekzémov.

 

 

 

 

Bambucký strom

 

Butirospermum Parkii Butter

bambucké maslo

 

 

 Je ideálnym pomocníkom pri suchej pokožke, ktorú zvláčňuje. Spomaľuje tvorbu vrások na tvári, dodáva pleti potrebnú pružnosť a zanechávajú ju hebkú. Pomáha predchádzať striám a vie zmierniť farebné rozdiely pri vzniknutých striách na tele. Zmierňuje príznaky psoriázy.

 

 

 

 

Squalane Olej

 

Squalane

squalane

 

 

Lipid získaný z rastlín, ktorý  udržiava pokožku hydratovanú, vyhladzuje vrásky, zlepšuje vzhľad pigmentových škvŕn.

Viac informácií ohľadne Squalane a prečo ho používať nájdete TU:

 

 

 

 

Hamamel virginsky

 

Hamamelis Virginiana Leaf Water

hamamel virgínsky

 

 

Hamamel je antioxidant, ktorý má upokojujúce účinky a pomáha zabezpečiť pružnosť pokožky. Je ideálnym pomocníkom pri čistení mastnej pleti, vďaka svojim tonizujúcim a sťahujúcim účinkom. 

Viac informácií si môžete prečítať TU

 

 

 

Siegesbeckia Orientalis

Siegesbeckia Orientalis Extract

 

 

Extrakt z tejto rastliny predstavuje účinnú aktívnu zložku, ktorá je klinicky overená, že výrazne znižuje strie na pokožke. Popritom pôsobí proti pigmentovým skupinám (chromofórovými), zabraňuje rozpadu kolagénu, regeneruje poškodená tkanivá, zvláčňuje pokožku a má protizápalové účinky. 

 

 

 

 

 

Rabosia Rubescens

 

Rabosia Rubescens Extract

 

 

Rovnako ako Siegesbeckia Orientalis ide o extrakt z rastliny, ktorý  pôsobí proti pigmentovým skupinám (chromofórovými),  zabraňuje rozpadu kolagénu, má anti-aging vlastnosti a regeneruje pokožku.


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM